Hvorfor velge oss?


Tilgjengelighet og service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Lang erfaring og sertifiserte montører fra Norsk Varme og Norsk Brannvernforening sikrer deg som kunde forskriftsmessig montasje av fyringsanlegg med den dokumentasjonen som myndighetene krever av slike installasjoner.
Rehabilitering og oppføring av piper/skorsteiner utløser søknadsplikt til kommunen, Ceramics AS ordner med alle papirer og godkjenning til kommunen. Montering av ildsteder er meldepliktig, vi utarbeider meldeskjema fra Norsk Varme som sendes både kunden og kommunen etter endt oppdrag.


Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Ceramics AS utfører oppdrag til private oppdragsgivere, byggmestere og samarbeidsbedrifter, samt mindre og større borettslag. Vi har og har siden oppstarten i 2011 hatt flere hundre kunder, og et fokus på at jobben skal gjøres så renslig som mulig. Vi arbeider stort sett i private hjem, gode rutiner som  tildekking under arbeidet, og opprydding etterpå er en selvfølge.


Kvalitetsbevisst

Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører. God kvalitet sikrer deg som fornøyd kunde. Vi benytter kun kjente merkevarer som er godkjent for bruk i Norge og testet ved RISE Fire Research(tidligere Norges Branntekniske Laboratorium NBL)

Levert av  
mangadexmangadex